zondag 12 december 2010

finishEn dan na zoveel weken....de eindstreep. Ik heb het van verschillende mede-cursisten al gehoord en zelf heb ik het ook zo ervaren: ik zag er best wel een beetje tegenop. Dacht dat ik niet zo handig was. Sommige onderdelen kosten inderdaad wat meer tijd om er achter te komen hoe het precies in zijn werk gaat. Gelukkig kon ik op het thuisfront terugvallen als ik even helemaal vastzat, maar achteraf gezien was dat niet eens zo vaak nodig. Ik heb er inderdaad veel van geleerd en wat misschien nog wel het belangrijkste is: gewoon springen. In de praktijk blijkt het mee te vallen.
Ik heb het meeste plezier beleefd aan: een blog schrijven. Delicious vond ik leuk om te doen, en ook library thing en wiki's,  RSS feeds erg nuttig. Wat ik in mijn werk heel bruikbaar vind is google docs.
Ik denk dat het leuk zou zijn als een paar mensen een blog zouden bijhouden op onze website en dan vooral als het er leuk uitziet voor de klant. De tweets die er nu al op staan moeten vooral door blijven gaan. De filmpjes a la bibliotheek Langedijk zou ik ook graag bij ons willen invoeren.
Eindconclusie: goede cursus en ik heb er veel van geleerd.

5 opmerkingen:

 1. Mooie conclusie DoDo: gewoon springen. Soms blijk je over meer talenten te beschikken dat je tevoren zelf inschat. Gefeliciteerd, je hebt het gehaald. Fijn dat je hebt meegedaan en probeer je digitale vaardigheden te onderhouden en vooral ook bij te houden. Over een paar jaar zijn er vast weer hele nieuwe dingen;-) Thnks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blogs! Goed gedaan en fijn dat je je achterban (thuisfront) soms kon gebruiken.
  Proficiat met de finish behalen! En nu blijven bloggen. Als het vrijblijvender is zonder de tijdsdruk erachter, blijft het leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat....! En een beetje fanaat in ons werk houdt de ontwikkelingen wel bij denk ik....

  Het Spoor Bijster

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig de finish hebt ge gehaald! Gefeliciteerd. Het was soms tegen de wind rennen maar ook soms met de wind mee.....
  Waar herken ik dit van?

  BeantwoordenVerwijderen